V

Met 25 jaar vastgoedervaring in zowel binnen- als buitenland  zijn wij in staat u te ondersteunen en ontzorgen in iedere fase van uw vastgoed carrière.    We maken daarbij geen onderscheid tussen de particulier die woningen in Nederland België of Spanje wil aanschaffen, verbouwen en verhuren of vastgoed eigenaren met een grotere portefeuille of VvE’s.

Via Real Estate Rental kunnen we u als particulier of als eigenaar van grotere vastgoed portefeuilles ondersteunen bij het verhuren van uw vastgoed.
Ook kunnen wij van dienst zijn bij het optimale beheer van VvE’s.

Via Property Management kunnen we u ondersteunen bij uw investeringen in Vastgoed zowel in Nederland als in Wallonië en Andalusië. 
Als onafhankelijke partij kunnen we u adviseren bij de waardering, aankoop en verkoop van uw vastgoed
Dit geldt ook voor de nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud van vastgoed waarbij wij tevens de uitvoering voor u kunnen (laten) uitvoeren.  

Ook kunnen we u van dienst zijn bij innovaties en de invulling van het begrip Duurzaamheid en daar waar er zich kansen voordoen een gezamenlijk gefinancierd project opstarten.

Op basis van uw behoeften bepalen we in gezamenlijk overleg de beste aanpak. Hierbij is onze insteek dat we u maximaal ondersteunen en ontzorgen, o.b.v. zakelijke professionaliteit en wederzijds vertrouwen, zodat u zich optimaal op uw primaire taken kunt richten.   

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u op locatie zodat we in goed overleg kunnen bepalen of welke wijze we u zouden kunnen ondersteunen. 

Deze website is nog onder constructie maar wordt binnenkort gelanceerd.    

This website is still under construction but will be launched soon.    

Diese Website befindet sich noch im Aufbau, wird aber bald veröffentlicht.    

Ce site est encore en construction mais sera lancé prochainement. 

 Este sitio web aún está en construcción pero se lanzará pronto.